High tea strand

20 november 2018
 Categorieën: Restaurants, Blog


Heb je zin in een gezellig en lekker middagje uit met jouw vriendinnen? Dan is een high tea wellicht een leuk uitje om te gaan doen. 

Wat is een high tea aan het strand in Zeeland   

Een high tea duurt meestal een paar uurtjes, het is dus niet iets wat je even snel tussendoor doet. Je moet hier echt de tijd voor nemen. Je krijgt tijdens de high tea onbeperkt thee geschonken. Je kunt zelf kiezen welke smaak jullie willen. Jullie krijgen een gezellige theepot op de tafel en als deze leeg is, komt er een nieuwe. Naast de thee krijgen jullie allerlei hartige en zoete hapjes geserveerd. Vaak kunnen jullie vooraf kiezen welke high tea jullie willen doen (op de site van het restaurant staan vaak de keuzemogelijkheden). Elk hapje is er voor elke persoon. Jullie hoeven dus de hapjes niet te verdelen en geen keuzes te maken. Iedereen kan van elk soort hapje een stuks eten. 

Waarom een high tea aan het strand in Zeeland 

Een high tea wordt vaak gedaan met een vriendinnengroep. Tijdens de high tea wordt er volop bijgekletst. Hier is ruimschoots de tijd voor. Ook is het leuk om bijvoorbeeld voor moederdag aan jouw moeder cadeau te geven of als bedankje voor het oppassen op jouw kids. Daarnaast wordt dit ook vaak gedaan tijdens een vrijgezellenfeest. De toekomstige bruid kan op deze manier heerlijk kletsen met alle meiden van haar vrijgezellenfeest. Ondertussen kan zij genieten van de heerlijke thee en alle hapjes. Na de high tea hebben jullie echt geen honger meer, dus jullie hoeven niet meer uit eten te gaan. 

Waar kan je een high tea reserveren 

Een high tea kan je overal in Nederland doen. Het wordt wel aangeraden om vooraf te reserveren. Dit omdat het erg populair is en zo ben je verzekerd van een plaatsje. Ook willen de koks graag vooraf weten hoeveel mensen zij voor een high tea krijgen, zodat zij voldoende hapjes klaar kunnen zetten / maken. Een high tea kan je in een bruin café doen, maar een kasteel is ook een populaire plaats om dit te doen. Daarnaast vinden veel mensen het ook leuk om een high tea op het strand (van Zeeland) te doen. Tijdens het kletsen, drinken en eten heb je een geweldig uitzicht op de mooie branding van de zee. In de wintermaanden kunnen jullie hier binnen zitten bij een openhaard terwijl het buiten hard waait en guur is. In de warmere maanden kunnen jullie buiten op het terras (met de voeten in het zand) zitten en luisteren naar de zee en genieten van het zonnetje. Een high tea staat voor een middag vol gezelligheid en lekkers. Het is dus echt een aanrader! Bij Strandrestaurant our Seaside kun je terecht voor een high tea arrangement. Veel plezier!


Delen